Z dostopanjem in uporabo naše spletne strani potrdite, da ste seznanjeni z našimi pogoji uporabe in se strinjate z njimi ter vas zavezujejo. Pogoji veljajo za vse strani in podstrani domene www.cebljanje.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Po navodilih Evropske GDPR uredbe, vas moramo obvestiti, katere podatke o vas zbiramo, kako jih uporabljamo in zakaj. Pravilnik velja od 24.5.2018. Vsaka registracija zahteva, da oseba, ki se registrira, potrdi, da se strinja s splošnimi pogoji in izjavo o zasebnosti. S tem potrdi, da lahko podjetje Mateja Ropas s.p. varno hrani in uporablja zbrane osebne podatke, v skladu z izjavo o zasebnosti. Zbrane osebne podatke uporabljamo za organizacijo tečajev in drugih aktivnostih navedenih na spletnem mestu www.cebljanje.si.

Mediji

Če boste nam poslali vaše fotografije ali posnetke za objavo, se prosim izogibajte podatkov o lokaciji posnetka (EXIF GPS) v samem mediju.

Vsebina spletne strani

Celotna vsebina naše spletne strani je v avtorski in fizični lasti podjetja Mateja Ropas s.p. in avtorja spletne strani. Prepovedano je kopiranje in prenos delov ali celotne spletne strani ter vsebine z namenom reproduciranja ali prenosa na druge strežnike ali lokacijo. Vsaka ugotovitev kršitve avtorske pravice se razrešuje v skladu z Zakonom o avtorski pravici in sorodnih pravicah ter Zakonom o pravdnem postopku.

Uporabljene vsebine drugih splenih strani

Na naši strani lahko naletite na vsebine iz drugih strani (video, fotografije, članki …). Vsebine se odzivajo tako, kot da bi obiskali stran ponudnika vsebine. Te strani lahko zbirajo podatke o vas, nameščajo piškotke ali vam sledijo na kak drug način.

S kom delimo vaše osebne podatke

Vašo zasebnost spoštujemo. Vašega e-naslova ali drugih osebnih podatkov ne posredujemo nobenemu posamezniku ali podjetju oziroma tretjim (nepooblaščenim) osebam. Spodaj so navedena dejstva, kako ščitimo vašo zasebnost. Če je informacija poslana preko obrazcev za povratne informacije, prestrežemo vse informacije, ki jih pošljete, vključno z e-naslovom in vrsto brskalnika, ki ga uporabljate. Vendar pa teh informacij ne združujemo ali uporabljamo za druge namene razen komunikacije z vami.

Kako dolgo ohranimo vaše podatke

Podatki ostanejo va naši bazi za čas obiskovanja tečajev.

Kakšne so vaše pravice povezane s podatki

Če ste registrirani pri nas in ste nam posredovali osebne podatke, lahko zahtevate izpis podatkov, ki jih imamo o vas in njihov eventualni izbris. Ta ne zajema podatkov, ki jih porebujemo za poslovanje z vami, zakonsko porebne podatke in podatke namenjene varnosti.

Kontakt:

Kako ščitimo vaše podatke

Mateja Ropas s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika in bo jih uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, obvestil, ponudb, računov) in drugo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Podatki so na spletni strani zaščiteni z gesli in enkripcijo, na računalnikih pa so varovani z geslom, pisarne so ob naši odsotnosti zaklenjene.

Obveščanje

Uporabnik se strinja, da ga po opravljeni prijavi lahko občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova in/ali telefonske številke uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Oglasna elektronska sporočila bodo jasno označena kot oglasna sporočila.

PIŠKOTKI

O piškotkih
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?
So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

Onemogočenje piškotkov
Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Seznam piškotkov na spletnem mestu plesno-mesto.si

IME PIŠKOTKA NAMEN ČAS PIŠKOTKA
wordpress_test_cookie Preverja, ali so piškotki vključeni. Ob zaprtju spletnega brskalnika
wordpress_logged_in_ Piškotki za prijavljene uporabnike Ob zaprtju spletnega brskalnika
PHPSESSID Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. Ob zaprtju spletnega brskalnika