Vabljeni k vpisu v nove skupine jezikovni tečajev za šolsko leto 2019/20. Za vas smo pripravili pestro izbiro različnih tečajev, kjer smo prepričani, da bo vsak našel nekaj zase. Na spodnjih povezavah najdete aktualne informacije o lokacijah in datumih pričetka tečajev.

Španščina za otroke

Angleščina za otroke

Španščina za odrasle

Angleščina za odrasle

Nemščina za odrasle

V drugi polovici septembra bomo pričeli s tečaji angleščine za najmlajše. Vljudno vabljeni na različne lokacije, kjer si lahko brezplačno ogledate uvodno urico in se prepričate, da je to res dobra naložba za vašega otroka. Seveda ne pozabiti s seboj pripeljati svojega otroka, saj bo ravno on glavni akter na tej uvodni uri, vi pa boste tako najbolje ocenili, če mu tečaj ustreza.

V septembru pa pričnemo tudi s tečaji za šolarje in odrasle. Novost v tem šolskem letu je tečaj, namenjen devetošolcem, ki jih letos čaka NPZ iz angleškega jezika. Na tem tečaju bo večina pozornosti usmerjena v uspešno opravljen preizkus, hkrati pa se bomo naučili strategij, kako se sploh lotimo reševanja nalog, tudi kadar na prvi pogled mislimo, da ne znamo ničesar.

Tudi za odrasle je dobro poskrbljeno, saj ponujamo kar nekaj različnih jezikovnih tečajev, prilagojenih predznanju tečajnikov. Poskrbeli smo, da lahko tečaje obiskujete dopoldne ali popoldne, tako da sedaj pa res ni več izgovorov, da se ne bi tudi vi naučili novega jezika.

Za vprašanja in prijave so vam na voljo spodnji kontakti:

Tel.: 040 833 084 (Mateja)

Mail: info@cebljanje.si