tečaji za otroke

Z jezikovnimi tečaji za otroke in mladostnike pričnemo v drugi polovici septembra.

– ŽALEC, TABOR, VRANSKO, PARIŽLJE, REČICA OB PAKI (po dogovoru tudi druge lokacije)

– enkrat tedensko po 60 minut

– predšolski, šolski otroci in mladostniki

– majhne skupine

V drugi polovici septembra bomo pričeli z začetnimi in nadaljevalnimi tečaji jezikov za otroke in odrasle. Letos bomo vse tečeje (za otroke, odrasle, individualne, skupinske, inštrukcije) ponudili tako v obliki v živo kot tudi v online verziji.

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na 040 833 084 ali info@cebljanje.si.

o našem pristopu

Pristopi poučevanja tujega jezika se razlikujejo glede na otrokovo starost. Na nivoju zgodnjega poučevanja jezika se otroci učijo skozi igro, pesmi, zgodbice, gibanje in ustvarjanje. Najmlajše s pomočjo jezikovne kopeli  popeljemo v čudovit svet tujega jezika in jim zagotavljamo kar največ vnosa. V ospredju je predvsem razumevanje, katerega pokažejo s telesnim ali besednim odzivom, lahko pa tudi skozi ustvarjalne dejavnosti.

Tudi pri starejših otrocih v ure jezika vključujemo veliko prvin igre, pesmi, gibanja, zgodbe, seveda prilagojene otrokovi starosti in s poudarkom na komunikaciji.

Tečaji potekajo enkrat tedensko po 60 minut in se plačujejo mesečno (glejte cenik). Otroci se lahko prijavijo na jezikovne tečaje angleščinenemščinešpanščine in italijanščine.

prijava

galerija