• ŽALEC, TABOR, VRANSKO, PARIŽLJE, REČICA OB PAKI (po dogovoru tudi druge lokacije)

  • enkrat tedensko po 60 minut

  • predšolski, šolski otroci in mladostniki

  • majhne skupine

V oktobru bomo pričeli z začetnimi in nadaljevalnimi tečaji jezikov za otroke in odrasle.

Prijavnico na tečaje lahko najdete tukaj.

Vabimo vas, da nas obiščete v ŽALCU (Ulica Ivanke Uranjek 1), 23. in 24. septembra 2020, od 16h do 19h,  na dnevih odprtih vrat. Tako boste lahko pobližje spoznali nas in naše delo ter učiteljico vprašali vse, kar vas zanima. 

Prosimo, da zaradi aktualnih razmer napoveste vaš obisk na 040 833 084 ali info@cebljanje.si.

 

Dan odprtih vrat 2020

Pristopi poučevanja tujega jezika se razlikujejo glede na otrokovo starost. Na nivoju zgodnjega poučevanja jezika se otroci učijo skozi igro, pesmi, zgodbice, gibanje in ustvarjanje. Najmlajše s pomočjo jezikovne kopeli  popeljemo v čudovit svet tujega jezika in jim zagotavljamo kar največ vnosa. V ospredju je predvsem razumevanje, katerega pokažejo s telesnim ali besednim odzivom, lahko pa tudi skozi ustvarjalne dejavnosti.

Tudi pri starejših otrocih v ure jezika vključujemo veliko prvin igre, pesmi, gibanja, zgodbe, seveda prilagojene otrokovi starosti in s poudarkom na komunikaciji.

Tečaji potekajo enkrat tedensko po 60 minut in se plačujejo mesečno (glejte cenik). Otroci se lahko prijavijo na jezikovne tečaje angleščine, nemščine, španščine in italijanščine.

 

Galerija

Pošljite povpraševanje

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega povpraševanja. Seznanjen/a sem z varstvom osebnih podatkov na tej strani.