tečaji za otroke

Z jezikovnimi tečaji za otroke in mladostnike pričnemo 11. septembra 2023!

– ŽALEC, TABOR, VRANSKO (po dogovoru tudi druge lokacije)

– enkrat tedensko po 60 minut

– predšolski, šolski otroci in mladostniki

– majhne skupine

V tednu od 11. do 15. septembra 2023 vas vabimo, da se udeležite tedna odprtih vrat. V tem tednu boste lahko starši skupaj z otroki, ki so prvič pri nas, udeležili skupinskih tečajev jezika (angleščina, nemščina, španščina). Teden odprtih vrat velja tudi za vse naše online tečaje.

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na 040 833 084 ali info@cebljanje.si.

o našem pristopu

Pristopi poučevanja tujega jezika se razlikujejo glede na otrokovo starost. Na nivoju zgodnjega poučevanja jezika se otroci učijo skozi igro, pesmi, zgodbice, gibanje in ustvarjanje. Najmlajše s pomočjo jezikovne kopeli  popeljemo v čudovit svet tujega jezika in jim zagotavljamo kar največ vnosa. V ospredju je predvsem razumevanje, katerega pokažejo s telesnim ali besednim odzivom, lahko pa tudi skozi ustvarjalne dejavnosti.

Tudi pri starejših otrocih v ure jezika vključujemo veliko prvin igre, pesmi, gibanja, zgodbe, seveda prilagojene otrokovi starosti in s poudarkom na komunikaciji.

Tečaji potekajo enkrat tedensko po 60 minut in se plačujejo mesečno (glejte cenik). Otroci se lahko prijavijo na jezikovne tečaje angleščinenemščinešpanščine in italijanščine.

galerija