Poletje je idealen čas za spoznavanje novih prijateljev, za brezskrbna druženja ter učenje jezika. Naj tudi vaš otrok spozna, da je učenje tujega jezika lahko zabavno. Preko iger, pesmi, gibanja, zgodb neprisiljeno spoznavamo in pilimo tuj jezik, hkrati pa se neizmerno zabavamo.

Tabori trajajo pet dni in potekajo v različnih terminih na različnih lokacijah. Otroci so za časa trajanja taborov pod vodstvom usposobljenih učiteljev, ki skrbijo za izobraževalni proces in varstvo otrok. V ceno tabora je vključena hrana, pijača ter vsi materiali, ki jih bodo otroci potrebovali za izobraževalne namene. Po dogovoru je možno, da otroke pripeljete že od 7. ure dalje.

Več o poteku našega dne si lahko preberete na blogu.

TERMINI ANGLEŠKIH TABOROV 2020:

Angleški poletni tabori bodo potekali v Taboru (pri Vranskem) v štirih terminih: od 29. junija do 3. julija, od 6. do 10. julija, od 17. do 21. avgusta in od 24. do 28. avgusta. V Žalcu bo angleški tabor potekal v dveh terminih, in sicer od 29. junija do 3. julija ter od 17. do 21. avgusta. Angleški tabori so namenjeni otrokom od 4. do 15. leta starosti.

PRIJAVNICA

CENA: 95 EUR (za bratce in sestrice priznamo 5 evrov popusta)

See you this summer!