NEMŠKE URICE ZA PREDŠOLSKE IN OSNOVNOŠOLSKE OTROKE

V tednu od 11. septembra 2023 dalje bomo pričeli z začetnimi in nadaljevalnimi tečaji jezikov za otroke . Vse tečaje ponudili tako v obliki v živo kot tudi v online verziji. Tečaji potekajo v naši učilnici v Žalcu ali pa online (Zoom).

VABLJENI V TEDNU ODPRTIH VRAT (11.-15. 9. 2023) NA NAŠE BREZPLAČNE SKUPINSKE URICE!

Prijavnico na tečaje lahko najdete tukaj.

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na 040 833 084 ali info@cebljanje.si.

Tečaji za otroke potekajo na različnih lokacijah in so namenjeni otrokom od drugega leta starosti pa vse do konca srednje šole. Pristopi poučevanja tujega jezika se razlikujejo glede na otrokovo starost. Na nivoju zgodnjega poučevanja jezika se otroci učijo skozi igro, pesmi, zgodbice, gibanje in ustvarjanje. Skozi jezikovno kopel jih popeljemo v čudovit svet tujega jezika in jim zagotavljamo kar največ vnosa. V ospredju je predvsem razumevanje, katerega pokažejo s telesnim ali besednim odzivom, lahko pa tudi skozi ustvarjalne dejavnosti. Tudi pri starejših otrocih v ure jezika vključujemo veliko prvin igre, pesmi, gibanja, zgodbe, seveda prilagojene otrokovi starosti in s poudarkom na komunikaciji.

Tečaji potekajo enkrat tedensko po 60 minut in se plačujejo mesečno. 

o našem pristopu

Pristopi poučevanja tujega jezika se razlikujejo glede na otrokovo starost. Na nivoju zgodnjega poučevanja jezika se otroci učijo skozi igro, pesmi, zgodbice, gibanje in ustvarjanje. Najmlajše s pomočjo jezikovne kopeli  popeljemo v čudovit svet tujega jezika in jim zagotavljamo kar največ vnosa. V ospredju je predvsem razumevanje, katerega pokažejo s telesnim ali besednim odzivom, lahko pa tudi skozi ustvarjalne dejavnosti.

Tudi pri starejših otrocih v ure jezika vključujemo veliko prvin igre, pesmi, gibanja, zgodbe, seveda prilagojene otrokovi starosti in s poudarkom na komunikaciji.

Tečaji potekajo enkrat tedensko po 60 minut in se plačujejo mesečno (glejte cenik). Otroci se lahko prijavijo na jezikovne tečaje angleščinenemščinešpanščine in italijanščine.

prijava

galerija