ŠPANSKE URICE ZA PREDŠOLSKE IN OSNOVNOŠOLSKE OTROKE TER DIJAKE

TEČAJI ŠPANŠČINE potekajo v ŽALCU (Ulica Ivanke Uranjek 1, drugo nadstropje), ob torkih:

  • ob 17.00 za predšolske otroke
  • ob 18.00 za osnovnošolske otroke.

Prosimo za predhodne prijave na 040 833 084 ali info@cebljanje.si.

Na brezplačni uvodni uri boste lahko videli, kako poteka naše delo, spoznali učiteljico in vprašali, kar vas zanima. Prav tako bo takrat učiteljica ocenila morebitno predznanje otrok in jih porazdelila v skupine. Za individualne tečaje vas naprošamo, da nas pokličete ali nam pišete.

Skupinski tečaj poteka enkrat tedensko po 60 minut. Cena (za štiri obiske) znaša 35€ mesečno.

Tečaji za otroke potekajo na različnih lokacijah in so namenjeni otrokom od tretjega leta starosti pa vse do konca srednje šole. Pristopi poučevanja tujega jezika se razlikujejo glede na otrokovo starost. Na nivoju zgodnjega poučevanja jezika se otroci učijo skozi igro, pesmi, zgodbice, gibanje in ustvarjanje. Skozi jezikovno kopel najmlajše popeljemo v čudovit svet tujega jezika in jim zagotavljamo kar največ vnosa. V ospredju je predvsem razumevanje, katerega pokažejo s telesnim ali besednim odzivom, lahko pa tudi skozi ustvarjalne dejavnosti. Tudi pri starejših otrocih v ure jezika vključujemo veliko prvin igre, pesmi, gibanja, zgodbe, seveda prilagojene otrokovi starosti in s poudarkom na komunikaciji.

 


Pošljite povpraševanje

S posredovanjem osebnih podatkov soglašam, da moje podatke uporabite za obdelavo tega povpraševanja. Seznanjen/a sem z varstvom osebnih podatkov na tej strani.