V nadaljevanju si boste lahko prebrali Ajdin dnevnik, v katerem je povzeto del tistega, kar se je dogajalo na naših taborih. Anglitnice so zakon!

V dnevniku nismo popravljali napak, ker je popoln točno takšen, kot je!

MY ENGLISH SUMMER CAMP

MONDAY

ANGLITNICE 2020

Naučili smo se pesem Walking in the Forest. Izdelali smo iz papirnatih krožnikov vremenske ure. Po malici smo odšli v gozd, kjer si je vsak nabral tri stvari. Ko smo se vrnili nazaj v učilnico smo se razdelili v dve skupini, na plakat je vsak prilepil svoje tri stvari in jih s pomočjo slovarja prevedli. Po kosilu smo se odpravili ven. Kasneje nam je Maruša prebrala knjigo Superworm. Nato je vsak dobil sličico u živalmi in igrali smo se zabavno igro. Po tej igri je bil čas za dnevnike in ob štirih je bil čas za odhod domov.

TUESDAY

Izdelki iz slane mase

Zjutraj smo spoznali smeri neba, dobili v roke kompas, zemljevid in čas je bil za orientacijo. Zemljevid nas je peljal do treh točk z različnimi nalogami. Bilo je zabavno. Pred kosilom smo odšli ven na igrišče, kjer smo s kredami narisali ljudi in jih oblekli kakor se spodobi za različne letne čase. Po kosilu smo se igrali pantomimo različnih športov. Kasneje smo s pomočjo receptov naredili slano testo. Izdelali smo medalje in športne pripomočke. Dan je hitro minil in čas je bil za dnevnike in odhod domov.

WEDNESDAY

Zjutraj smo plesali kavbojski ples, ki smo se ga naučili prejšnji dan. Na obisk sta prišli dve uslužbenki ZD Žalec. Ga. Mina nam je razlagala o škodljivi hrani, ga. Daliborka pa je izvedla sprostitev. Po malici smo izdelali prehransko piramido. Po kosilu smo odšli ven se igrat z žogo. Nato smo se v učilnici igrali igro o poklicih. Dan je bil zabaven.

THURSDAY

Obisk iz Amerike

Zjutraj smo spoznali prometne znake. Igrali smo se avtobus, ki pelje po navodilih prometnih znakov. Izdelali smo si potne liste in govorili o državah kjer smo že bili. Ob kosilu smo dobili obisk. Prišla sta dva američana. Michael in Ryan sta naredila predstavitev, kjer sta predstavila Ameriko. Nato smo naredili še letalske vozovnice in sedli na letalo. Odpeljali smo se v Ameriko. Bilo je super.

FRIDAY

Drča

Zjutraj smo se na igrišču igrali različne igre. Po malici smo dokončali dnevnike. Po klicu sirene smo odšli ven na vodno drčo s peno, ki so jo pripravili gasilci. Na koncu so nas gasilci umili. Petek mi je bil najbolj všeč.