Zaradi izjemnih razmer smo letos kar nekaj dogodkov preselili na splet. Tako smo v preteklem tednu izvedli jesenske jezikovne počitnice angleškega, španskega in nemškega jezika, na zadnji dan oktobra pa smo na posebnih prazničnih uricah trenirali angleščino.

Za Halloween Party urico so bili prvi na vrsti učenci prve triade. Skupaj smo prebrali knjigo Room on the Broom (je prevedena tudi v slovenščino z duhovitimi domislicami prevajalca Pižame, slovenski naslov pa se glasi Bi se gnetli na tej metli?) in si ogledali izseke iz istoimenskega kratkega animiranega filma. Uro smo zaključili s čaranjem naših najljubših stvari.

Naslednja skupina so bili učenci druge triade, kjer sta nas čakala čarovnica Winnie in njen maček Wilbur. Za konec smo si skuhali še čarobne napoje, ki so nam dali posebne super moči.

Tretja triada je imela zelo zahtevno nalogo organizirati najboljšo halloween zabavo. Poskrbeli so čisto za vse in več kot odlično opravili nalogo.

Zaradi omejenega števila prijav, vseh otrok nismo mogli sprejeti. Tako smo se odločili, da bomo podobne urice organizirali vsak mesec. Naslednji mesec boste lahko vaše otroke prijavili na brezplačno urico španščine. O točnem datumu in urah boste obveščeni na našem Facebook in Instagram profilu, zato nas spremljajte.