Tudi letos bomo za vaše otroke organizirali angleške in španske poletne tabore, ki bodo na zanimiv in zabaven način doprinesli k boljšemu razumevanju in sporazumevanju v tujem jeziku. Poletni jezikovni tabori so odličen način, da pri učenju jezika naredimo korak dalje.

Termini poletnih jezikovnih taborov

Španska poletna tabora bosta potekala od 6. julija do 10. julija 2020 ter od 24. avgusta do 28. avgusta 2020 v Žalcu. Namenjena sta osnovnošolcem vseh starosti.  Angleški poletni tabori pa bodo potekali v Taboru (pri Vranskem) v štirih terminih: od 29. junija do 3. julija, od 6. do 10. julija, od 17. do 21. avgusta in od 24. do 28. avgusta 2020. V Žalcu bo angleški tabor potekal v dveh terminih, in sicer od 29. junija do 3. julija ter od 17. do 21. avgusta 2020. Angleški tabori so namenjeni otrokom od 4. do 15. leta starosti.

PRIJAVNICA

V tem času je zagotovljenih vsaj 30 ur aktivnega učenja tujega jezika. V praksi je teh ur navadno še več, saj se učitelji sporazumevajo z otroki v španščini ali angleščini tudi med odmori. Za vpis na tabor predznanje španščine / angleščine ni pogoj in ni ovira. S skrbno pripravljenimi aktivnostmi poskrbimo, da vsak otrok v teh petih dneh odnese kar največ.

Potek dneva poletnih jezikovnih taborov

Kako potekajo naši dnevi na poletnih jezikovnih taborih? Ob 8. uri se zberemo in pričnemo z aktivnostmi prvega sklopa. Nudimo tudi možnost prihoda od 7. ure dalje, saj razumemo službeni čas staršev. Ob 9.30 imamo prvi odmor, v tem času pa z malico poskrbimo za dodatno energijo, da lahko nadaljujemo s programom. Po koncu odmora je čas za drugi sklop dneva, ki traja vse do kosila, ki je okrog 12.30 ure.  Po kosilu z odmorom nadaljujemo s tretjim sklopom, ki traja vse do 16. ure, ko vaši otroci odidejo domov. Potek dneva in aktivnosti je odvisen od vremena, saj v lepem vremenu poskušamo čim več aktivnosti izpeljati na prostem. V primeru slabega vremena sta nam na obeh lokacijah na voljo tudi telovadnici. Tako je za gibanje med učenjem poskrbljeno v vsakem primeru.

V ceno španskih in angleških taborov je vključeno vse, kar bodo otroci v petih dneh počitnikovanja pri nas potrebovali: hrano, pijačo, vse materiale ter seveda strokovno vodenje in varstvo v času odmorov. Otroke naprošamo le, da s sabo prinesejo čiste copate.

Prijave in informacije

PRIJAVNICA NA JEZIKOVNE TABORE 2020

Za vse dodatne informacije ali prijave nas lahko pokličete na tel.: 040 033 084 ali pišete na: info@cebljanje.si.