Tudi letos bomo za vaše otroke organizirali poletne tabore, ki bodo na zanimiv in zabaven način doprinesli k boljšemu razumevanju in komuniciranju v tujem jeziku.

Španski poletni tabor bo potekal od 15. julija do 19. julija 2019 ter od 12. avgusta do 16. avgusta 2019 v Žalcu in je namenjen osnovnošolcem vseh starosti.  Angleški poletni tabori pa bodo potekali v Taboru (okolica Vranskega) v štirih terminih;  od 1. do 5. julija, od 8. do 12. julija, od 19. do 23. avgusta in od 26. do 30. avgusta. Namenjeni so otrokom od 4. do 15. leta starosti. V tem času je zagotovljenih vsaj 30 ur aktivnega učenja tujega jezika, v praksi pa jih je navadno še več, saj učitelji komunicirajo z otroki v španščini ali angleščini tudi med pavzami. Za vpis na tabor predznanje španščine / angleščine ni pogoj in ni ovira. S skrbno pripravljenimi aktivnostmi poskrbimo, da vsak otrok v teh petih dneh odnese kar največ.

Kako potekajo naši dnevi? Ob 8. uri se zberemo in pričnemo z aktivnostmi prvega sklopa. Ob 9.30 imamo odmor, v tem času pa z malico poskrbimo za dodatno energijo, da lahko nadaljujemo s programom. Po koncu odmora je čas za drugi sklop dneva, ki traja vse do kosila, ki je okrog 12.30 ure.  Po kosilu nadaljujemo s tretjim sklopom, ki traja vse do 16. ure, ko vaši otroci odidejo domov. Potek dneva in aktivnosti je odvisen od vremena, saj v lepem vremenu poskušamo čim več aktivnosti izpeljati na prostem. V primeru slabega vremena sta nam na obeh lokacijah na voljo tudi telovadnici, tako da je za gibanje med učenjem poskrbljeno v vsakem primeru.

V ceno španskega in angleških taborov je vključeno praktično vse; hrana, pijača, vsi materiali ter pa seveda strokovno vodenje in varstvo v času odmorov. Otroke naprošamo le, da s sabo prinesejo čiste copate.

Za vse dodatne informacije ali prijave nas lahko pokličete na tel.: 040 033 084 ali pišete preko elektronske pošte na naslov: info@cebljanje.si.

Prijavnica – španski tabor

Prijavnica – angleški tabor