Tudi letos bomo za vaše otroke organizirali angleške in španske poletne tabore, ki bodo na zanimiv in zabaven način doprinesli k boljšemu razumevanju in sporazumevanju v tujem jeziku. Poletni jezikovni tabori so odličen način, da pri učenju jezika naredimo korak dalje.

Termini poletnih jezikovnih taborov

Španski poletni tabori bodo potekali od 5. julija do 9. julija 2021 ter od 23. avgusta do 27. avgusta 2020 v Žalcu ter od 5. julija do 9. julija na Rogli. Namenjeni so osnovnošolcem vseh starosti.  Angleški poletni tabori pa bodo potekali v Taboru (pri Vranskem) v štirih terminih: od 28. junija do 2. julija, od 5. do 9. julija, od 16. do 20. avgusta in od 23. do 27. avgusta 2021. V Žalcu bo angleški tabor potekal v dveh terminih, in sicer od 28. junija do 2. julija ter od 16. do 20. avgusta 2021. Angleški tabori v Taboru in Žalcu so namenjeni otrokom od 4. do 12. leta starosti. Poletna jezikovna šola angleščine bo na Rogli potekala v treh terminih: od 28. junija do 2. julija, od 5. julija do 9. julija ter od 23. avgusta do 27. avgusta 2021. Zaželjena starost otrok za tabore na Rogli je od 8 do 12 let.

PRIJAVNICA za tabore v Žalcu in v Taboru

PRIJAVNICA za tabore na Rogli

V tem času je zagotovljenih vsaj 30 ur aktivnega učenja tujega jezika. V praksi je teh ur navadno še več, saj se učitelji sporazumevajo z otroki v španščini ali angleščini tudi med odmori. Za vpis na tabor predznanje španščine / angleščine ni pogoj in ni ovira. S skrbno pripravljenimi aktivnostmi poskrbimo, da vsak otrok v teh petih dneh odnese kar največ.

Potek dneva poletnih jezikovnih taborov (Žalec, Tabor)

Kako potekajo naši dnevi na poletnih jezikovnih taborih? Ob 8. uri se zberemo in pričnemo z aktivnostmi prvega sklopa. Nudimo tudi možnost prihoda od 7. ure dalje, saj razumemo službeni čas staršev. Ob 9.30 imamo prvi odmor, v tem času pa z malico poskrbimo za dodatno energijo, da lahko nadaljujemo s programom. Po koncu odmora je čas za drugi sklop dneva, ki traja vse do kosila, ki je okrog 12.30 ure.  Po kosilu z odmorom nadaljujemo s tretjim sklopom, ki traja vse do 16. ure, ko vaši otroci odidejo domov. Potek dneva in aktivnosti je odvisen od vremena, saj v lepem vremenu poskušamo čim več aktivnosti izpeljati na prostem. V primeru slabega vremena sta nam na obeh lokacijah na voljo tudi telovadnici. Tako je za gibanje med učenjem poskrbljeno v vsakem primeru.

V ceno španskih in angleških taborov je vključeno vse, kar bodo otroci v petih dneh počitnikovanja pri nas potrebovali: hrano, pijačo, vse materiale ter seveda strokovno vodenje in varstvo v času odmorov. Otroke naprošamo le, da s sabo prinesejo čiste copate.

Prijave in informacije

PRIJAVNICA za tabore v Žalcu in v Taboru

PRIJAVNICA za tabore na Rogli

Za vse dodatne informacije ali prijave nas lahko pokličete na tel.: 040 033 084 ali pišete na: info@cebljanje.si.